Rektor, jeg lærer best når jeg har to lærere i matematikk! : en studie av rektorers bruk av eleverfaringer i arbeidet med kvalitetsutvikling i skolen - Tverbakk, Tore (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2011