Om tilpasset opplæringen [sic] i skolen for elever i utsatte livssituasjoner - Solhaug, Sølvi; Wigen, Britt Inger (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2011