Hvilke tiltak benytter skolen seg av når de legger til rette for faglig og sosial utvikling hos elever med diagnosen ADHD? : en survey-undersøkelse med bruk av prestrukturert spørreskjema - Krogstad, Nina (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Høgskolen i Bodø, 2010