Vi må jo kunne det, for at elevene skal lære . : elever med dysleksi og PC - Kristensen, Liesl; Melingen, Oddbjørg (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Høgskolen i Bodø, 2010