Hvem skal trøste knøttet? : en intervjuundersøkelse om kvalitet i barnehagen for de yngste, og hvordan førskolelærerne jobber med å tilrettelegge for trygghet, tilknytning og en god start i barnehagen - Bakke, Sissel (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013