Når skal du begynne å undervise? : læringsarbeid i klassemøtet : med vekt på klasseledelse og elevmedvirkning - Botolfsen, Åshild (Høgskolen i Bodø, 2009)
Mastergradsoppgave i tilpassa opplæring - Høgskolen i Bodø, 2009