Mellom trygghet og sikkerhet : jordmors erfaringer og refleksjoner fra langvarige fødsler - Jørgensen, Kirsten (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i praktisk kunnskap - Universitetet i Nordland, 2013