Ja, men de e jo ein av oss : et dypdykk i et prosjekt om integrering av flyktninger som arbeidstakere i et sykehjem for personer med demens - Kommedahl, Elsa Fagervik (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i praktisk kunnskap - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013