Mennesket og metoden - motsetning eller samspill? : en studie av den menneskelige faktor i utøvelse av psykisk helsearbeid. Om yrkesutøverens kunnskapsutvikling gjennom egen praksis - Alne, Rebekka (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i praktisk kunnskap - Universitetet i Nordland, 2011