Simulert lederutvikling : kan militær profesjonskompetanse utvikles gjennom refleksjon over erfaringer fra en simulert praksis? - Nesse, Petter Hasseløy (Høgskolen i Bodø, 2010)
Masteroppgave i praktisk kunnskap - Høgskolen i Bodø, 2010