Stamming og yrkesvalg : en kvalitativ undersøkelse om stamming påvirker valg av yrke - Svee, Vibekke Midtgård (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i logopedi - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013