Working behind the scenes : sykepleiernes kliniske arbeid ved distrikstpsykiatriske [i.e. distriktspsykiatriske] sentre i behandling av mennesker som opplever første episode psykose - Moe, Cathrine Fredriksen (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i klinisk sykepleie - Universitetet i Nordland, 2012