Mellom kjedsomhet og konsentrasjon. Å være fysioterapeut med letthet - Rongved, Eli (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i praktisk kunnskap (vitenskapelig essay) - Universitetet i Nordland, 2012