Fra hjem til sykehjem : hvilken betydning har kunnskap og holdninger blant sykepleiere, for pasienter med moderat grad av demenssykdom, i overgangen fra eget hjem til bosted i sykehjem? - Olsen, Liss-Eva (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013