Hvilken betydning har samhandling mellom sykepleier og foreldre når barnet er innlagt ved nyfødt intensiv? - Robertsen, Renate (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013