Jeg skal opp på fjellet igjen! : hvorfor god smertelindring hjelper operasjonspasienten til rask rehabilitering - Bergan, Kjell (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013