Hvordan kan sykepleiere bidra til å begrense bruk av tvang i pleie- og stellesituasjoner knyttet til pasienter med demenslidelser i sykehjem? - Petersen, Odd; Jakobsen, Bård (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013