Sykepleie og samhandling til kronisk syke - Paulsen, Marlene Elisabeth; Wilhelmsen, Michael (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013