Hvordan kan sykepleieren bidra i dagens depresjonsbehandling ved bruk av natur og fysisk aktivitet? - Larsen, Kay R.; Hörnquist, Mattias (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013