Livskvalitet : Hvordan kan vi som sykepleiere bedre livskvaliteten til personer med demens, på en skjermet sykehjemsavdeling? - Øvergård, Raina; Jørgensen, Wenche (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013