Hvordan kan man som sykepleier møte selvskadere på en verdig måte? - Bjerkadal, Christina Johnsen (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013