Hvordan utøve egostyrkende sykepleie til mennesker som er psykotiske og skjermet? - Evjen, Marita (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013