Hvilken betydning har sykepleieren for kontinuiteten i rehabiliteringen av slagpasienter i akuttfasen for fremtidig funksjonsfungering? - Grønningsæter, Anne-Lise (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013