Hvordan kan sykepleieren i sin veilederrolle sikre sykepleiestudentene god praksisopplæring? - Sollie-Kilvær, Elisabeth; Fleines, Trine Hasselberg (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013