Hvordan kan sykepleier hjelpe barn og unge som lider av sosial angst slik at de bedre kan mestre den sosiale arena? - Lieng, Marte Karoline (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013