En fortelling om å utøve god sykepleie i en i en [sic] utfordrende situasjon - Valvik, Anny (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013