Demens og utfordrende atferd : hvordan kan sykepleier forebygge utfordrende atferd hos sykehjemsbeboere rammet av demenssykdom? - Gule, Julie Hjemaas (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013