Hvordan møter sykepleierne pårørende i en krisestiuasjon, når en av deres nærmeste svever mellom liv og død? - Amundsen, Sissel Aina Lindgaard (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013