Hvordan kan sykepleiere begrense bruken av unødig tvang overfor sykehjemspasienter med demens? - Liland, Rikke Steffensen (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012