Hvordan kan sykepleier ved hjelp av kommunikasjon være en god fagperson og vise omsorg til pasienter som er ved livets slutt? - Buchholdt, Kristin (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012