Hvordan kan sykepleier i hjemmesykepleien veilede bruker til mestring av hverdagen med stomi? - Borge, Mariell Cecilie Waleniussen (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012