Hvordan kan sykepleier bidra til at pasienter med prostatakreft blir best mulig smertelindret i den palliative fasen? - Ellingsen, Ailin (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013