Motivasjon til livsstilsendring : hvordan kan sykepleier motivere til livsstilsendring hos brukere som står i fare for å utvikle diabetes type 2 grunnet overvekt og inaktivitet? - Johansen, Synnøve Beate (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012