Hvordan fungerer kunnskapsbasert praksis som arbeidsmetode og hvordan kan den implementeres i sykepleierens arbeidshverdag - Olsen, Idun Amina Haugstulen (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012