Livsstilsendring som forebygging av senkomplikasjoner hos brukere med type 2-diabetes - Sennesvik, Stine (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012