Hvordan kan sykepleiere lindre smerter hos voksne mennesker med kreft i palliativ fase? - Jensen, Lise (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012