Sykepleie ved livets slutt : hvordan ivareta pasientens eksistensielle behov? - Hanssen, Karoline Dragvik (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012