Sykepleiers pedagogiske funksjon i forberedende fase : hvordan kan sykepleier bidra til pasientens psykiske velvære : som livskvalitet etter gastrisk bypass? - Rebtun, Anne-Marie Bjelvin (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012