Hvordan kan sykepleiere i sykehjem tilrettelegge for et godt samarbeid med pårørende slik at de føler seg ivaretatt og kan mestre sin rolle som pårørende til personer med demens? - Klingan, Anniken (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012