Hvordan kan sykepleier kommunisere i situasjoner der brukerens evne til å kommunisere er sviktende som følge av demens? - Johnsen, Johanne (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012