Hvordan kan vi som sykepleiere skape en god relasjon med et gjensidig tillitsforhold i møte med pasienter som har psykose? - Thommesen, Katrin Aakre (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012