Et møte med tvang- : hvordan kan sykepleieren bidra til at tvangsinnleggelser i henhold til psykisk helsevernlov gjennomføres til det beste for pasienten? - Eriksen, Ann Sofie (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012