Hvordan kan jeg som sykepleier ivareta pasientens brukermedvirkning når han er rammet av afasi? - Myrvold, Venke (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012