Hvordan kan hjemmetjenesten tilrettelegge for mer fysisk aktivitet hos eldre? - Larsson, Jennifer Isabell (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013