Det gjør ikke så vondt når jeg går : sykepleierens rolle i smertelindringen av brystkreftpasienter - Nergaard, Kjersti Maria (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012