Hvordan kan sykepleier i somatisk sykehus møte behovene til foreldre i psykisk krise? - Valen, Vera (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012