Hvordan kan sykepleiere forebygge og begrense bruken av tvang i den daglige omsorgen innen demensomsorgen - Baadstø, Mathias Paulsen (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012