Hvordan kan sykepleieren hjelpe kvinner å ivareta sine seksuelle behov etter brystkreftoperasjon? - Olsen, Ellisiv (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012