Hvordan kan sykepleier i sykehjem utøve faglig forsvarlig medisinering av pasienter? - Andreassen, Line Francesca (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011