Hvordan kan sykepleier tilrettelegge for eldre pasienter som får gjennomført benamputasjon til å mestre de psykiske reaksjoner, samt oppnå mestring og tilpasning av daglige gjøremål i rehabiliteringsfasen - Wærnes, Liv Unni (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009 Var sperra for utlån til 2014-05-01 2014-05-01